Siirry sisältöön

Vielä ehdit ilmoittautua Diakin avoimen AMK:n syksyn opintoihin!

Aloita syksy päivittämällä osaamistasi! Vielä ehdit mukaan Diakin avoimen AMK:n syksyllä alkaviin opintoihin. Osassa kursseista ilmoittautuminen päättyy jo 16.8., joten toimi pian!

Opintoja järjestetään päivä-, monimuoto- ja verkkototeutuksina suomeksi ja englanniksi. Tarkista aikaan sidottu verkko-opetus ja kampuksilla tapahtuva lähiopetus ilmoittautumissivulla opintojakson tiedoista avaamalla kohta ”Sisältyvät toteutukset”. 

Syksyn 2021 YAMK-koulutusohjelmien opintotarjonta

Kirkon ala

Diakonian ja kasvatuksen teologia (5 op): Opintojakso diakonian ja kasvatuksen parissa työskenteleville sosiaali-, terveys- ja kirkon alan ammattilaisille, jotka haluavat syventää teologista osaamistaan.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa (monimuoto, Helsingin-kampus)
Ilmoittautuminen päättyy 16.8.

Yhteisölähtöisen työtavan kehittäminen (5 op): Opit soveltamaan omassa työskentelyssäsi erilaisia yhteisölähtöisiä työtapoja. Opintojakso mm. edistää kykyjäsi yhteisöjen voimavaralähtöisenä kehittäjänä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa (monimuoto, Helsingin-kampus)
Ilmoittautuminen päättyy 11.10.

Sosiaali- ja terveysala

Eco-social Approaches: Theoretical foundations and Controversies (5 op): This course provides a basis for understanding eco-social changes: theoretical frameworks, debates and social initiatives related to global and local challenges.

Registration and additional information (virtual course)
Register by 16th August.

Social justice from a global perspective (5 op): Learn how to critically analyse the impact of globalisation on communities, the interconnectedness of global challenges, and more.

Registration and additional information (virtual course) 

Nostoja syksyn 2021 AMK-koulutusohjelmien opintotarjonnasta

Diakin avoimessa AMK:ssa on tarjolla laajasti opintoja sosiaali-, terveys- kirkon ja tulkkauksen alan opiskelijoille ja asiantuntijoille. Päivitä osaamistasi tai etsi kokonaan uusi suunta työurallesi!

Harjoitteluohjaajana nyt tai tulevaisuudessa toimiville

Harjoitteluohjaajien valmennus (1 op): Kaipaatko valmiuksia toimia tai haluatko kehittyä harjoitteluohjaajana? Opintojakso on tarkoitettu henkilöille, jotka ohjaavat nyt tai tulevassa työssään korkeakoulu- tai alempien asteiden opiskelijoiden sosiaali-, terveys-, kirkon tai tulkkauksen alan harjoittelujaksoja työpaikoillaan.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa (verkkototeutus) 
Ilmoittautuminen päättyy 23.8.

Digi- ja teknologiaosaamista kehittäville

Digiosaaminen (4 op): Haluatko kehittää valmiuksiasi neuvoa ja ohjata digitaalisissa toimintaympäristöissä, tutustua digitaalisen viestinnän oikeudelliseen sääntelyyn ja eettisiin periaatteisiin sekä digitalisaation yhteiskunnallisiin ja teknologisiin kehityskulkuihin? Valitse itsellesi sopivin toteutus alla olevista vaihtoehdoista. Verkkototeutuksia on useita ja niissä on erilaiset opetusaikataulut. 

Ilmoittautuminen ja lisätietoa (verkkototeutus)
Ilmoittautuminen päättyy 16.8.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa (verkkototeutus)
Ilmoittautuminen päättyy 27.9.

Hyvinvointiteknologia (5 op): Monipuolinen kattaus teknologian eri käyttömahdollisuuksista niin oman kuin asiakkaidenkin hyvinvoinnin edistämiseksi. Sekä sosiaali- että terveysalan näkökulmat huomioidaan monipuolisesti kootussa aineistossa. Opintojakso sopii erityisen hyvin terveys- ja sosiaalialan ammattilaisille, joilla on perustiedot Suomen sosiaali- ja terveyspalveluista sekä alan toimintakulttuurista.  

Ilmoittautuminen ja lisätietoa (verkkototeutus)
Ilmoittautuminen päättyy 23.8.

Mielenterveys- ja päihdetyön sekä lastensuojelun ja sijaishuollon osaamista kehittäville

Lasten kaltoinkohtelun ehkäisy ja vähentäminen (5 op): Koronakriisi on tuonut haasteita lasten, nuorten ja perheiden arjen ja perhesuhteiden turvallisuuteen. Heitä työssään kohtaavien ammattilaisten on juuri nyt erityisen tärkeää pystyä tunnistamaan lapsen tai nuoren turvattomat kasvuolosuhteet ja löytämään keinoja tukea perheitä. Opintojakso on suunnattu sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille, joita kiinnostaa tuntea lasten kaltoinkohtelun ilmiö ja muodot sekä sen tunnistamisen ja siihen puuttumisen keinot eri palveluissa. 

Ilmoittautuminen ja lisätietoa (verkkototeutus)
Ilmoittautuminen päättyy 30.8.

Lastensuojelun sijaishuolto ja jälkihuolto (5 op): Lastensuojelun asiakasperheiden elämäntilanteet ovat selvästi vaikeutuneet valtaosassa kuntia koronaepidemian takia. Sijaishuollossa on tarjolla työtehtäviä niin sosiaali- kuin terveysalan työntekijöille. Lastensuojelun sijaishuolto ja jälkihuolto -opintojakso on suunnattu sijais- ja jälkihuollosta kiinnostuneille ja siinä osaamistaan kehittäville työntekijöille. 

Ilmoittautuminen ja lisätietoa (verkkototeutus) 

Luonto- ja eläinavusteiset menetelmät (5 op): Haluatko perehtyä suomalaiseen Green Care –luontohoivaan ja luontovoimaan sekä luonto- ja eläinavusteiset toimintamuotoihin ja menetelmiin? Opintojakso soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille. 

Ilmoittautuminen ja lisätietoa (verkkototeutus) 

Turvallisen lääkehoidon osaamista tarvitseville sosiaalialan ammattilaisille

Turvallinen lääkehoito sosiaalialalla (TLS) –kokonaisuuden opinnot (3–10 op) 

Aloita TLS-kokonaisuuden opinnot Lääkehoidon perusteet –opintojaksosta ja valitse muut opintojaksot kiinnostuksesi mukaan. 

Lääkehoidon perusteet (3 op), Ilmoittautuminen ja lisätietoa (verkkototeutus) 

Taitopajat ja lääkelaskenta (2 op), kampuskohtaiset taitopajapäivät lähiopetuksena 

Ilmoittautuminen ja lisätietoa (Helsingin-kampus) 

Ilmoittautuminen ja lisätietoa (Oulun-kampus) 

Ilmoittautuminen ja lisätietoa (Pieksämäen-kampus) 

Ilmoittautuminen ja lisätietoa (Porin-kampus) 

Ilmoittautuminen ja lisätietoa (Turun-kampus) 

Aikuisten ja ikääntyneiden lääkehoito (2 op), Ilmoittautuminen ja lisätietoa (verkkototeutus) 

Lasten ja nuorten lääkehoito (1 op), Ilmoittautuminen ja lisätietoa (verkkototeutus) 

Mielenterveys ja päihdetyön lääkehoito (1 op), Ilmoittautuminen ja lisätietoa (verkkototeutus) 

Kehitysvammaisuus ja lääkehoito (1 op), Ilmoittautuminen ja lisätietoa (verkkototeutus) 


Käy tutustumassa opintotarjontaan ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://hakija.diak.fi. Avoimen AMK:n syksyn opintotarjonnan löydät valitsemalla toteutusajaksi ”kuluva lukukausi”.  

Huom.! Avoimen AMK:n yksittäisten opintojen maksutapana on vain Paytrail, ellei opintojen tiedoissa erikseen toisin mainita. Opintomaksu peritään heti ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli saat paikan valitsemiisi opintoihin. Jos jäät varasijalle, opintomaksu peritään vasta, jos voimme tarjota sinulle peruutuspaikan valitsemiisi opintoihin.  

Ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa Diakin avoimen ammattikorkeakoulun opintotoimisto, avoin@diak.fi.