Siirry sisältöön

Laajenna osaamistasi – opiskele YAMK-tutkinto Diakissa

Oletko pohtinut seuraavaan askeleen ottamista urallasi? Diakin ylemmät AMK-tutkinnot ovat yhteishaussa 16.–30.3.2022.

Diakissa on kevään toisessa yhteishaussa tarjolla kaksi YAMK-tutkintoa:

Koulutukset alkavat syksyllä 2022. Voit suorittaa opinnot töiden ohessa, sillä opiskelet kokonaan verkossa. YAMK-tutkintojen laajuus on 90 opintopistettä, ja tutkinnosta riippuen opiskelu kestää 1,5–2 vuotta.

Kuka voi hakea YAMK-koulutukseen?

Diakin YAMK-koulutukseen hakevalla tulee olla soveltuvan alan AMK-tutkinto tai soveltuvan alan ammatillisen korkea-asteen tai opistoasteen tutkinto sekä tutkinnon suorittamisen jälkeen hankittu vähintään kahden vuoden työkokemus koulutukseen liittyvältä alalta.

Tarkemmat pohjakoulutus- ja työkokemusvaatimukset määritellään erikseen kunkin koulutuksen kuvauksessa.

Vaikuttava asiakas- ja palveluohjaus sosiaali- ja terveysalalla

Haluatko perehtyä sote-alan asiakkaiden palvelutarpeiden arviointiin sekä palveluohjauksen työkäytäntöihin ja niiden kehittämiseen? Hae Vaikuttava asiakas- ja palveluohjaus sosiaali- ja terveysalalla -koulutukseen!

Koulutus järjestetään vuonna 2022 ensimmäistä kertaa. Sosiaalialan yliopettaja Jari Helmisen mukaan asiakas- ja palveluohjauksen kehittäminen on työelämässä tärkeä asiantuntijataito.

”Sote-alan palvelurakenteet ovat muutoksessa. Myös kansalaisten palvelujen ja tuen tarpeet ovat muuttuvia. Sote-alan ammattilaisen tulee tunnistaa sekä yhteiskunnalliset ja ammattialan muutokset että niiden vaikutukset kansalaisten elämään. Näin kansalaisten palvelujen ja tuen tarpeisiin voidaan vastata riittävän varhain ja oikea-aikaisesti.”

Tutkinto antaa valmiudet teoreettiset ja ammatilliset perusteet asiakas- ja palveluohjauksen kehittämiseen sekä johtamiseen uudistuvissa palvelurakenteissa.

Valmistuneen tutkintonimike:

  • sairaanhoitaja (YAMK)
  • terveydenhoitaja (YAMK)
  • sosionomi (YAMK)

Hakuaika: 16.–30.3.2022 Opintopolussa

Monialainen ja yhteensovittava johtaminen

Miten kehittää yhteistyötä ja asiakaslähtöisiä palveluita? Hae Monialainen ja yhteensovittava johtaminen -koulutukseen!

Koulutuksesta valmistuttuasi sinulla on menetelmällistä osaamista tavoitteellisten palvelupolkujen ja –kokonaisuuksien muotoilemiseksi ja yhteisen työn koordinoimiseksi vaikuttavasti ja kustannustehokkaasti.

Valmistuttuasi olet sisäistänyt jatkuvan kehittämisen toimintamallin sekä mahdollistat asiantuntijana ja esimiehenä asiakkaille ja asiakasryhmille oikea-aikaisia ja korkealaatuisia palveluita. Osaat johtaa monia palveluja tarvitsevien asiakasryhmien palveluketjuja ja -kokonaisuuksia hyödyntäen julkisen, yksityisen ja järjestösektorin osaamista hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä.  

Valmistuneen tutkintonimike:

  • sairaanhoitaja (YAMK)
  • terveydenhoitaja (YAMK)
  • sosionomi (YAMK)

Hakuaika: 16.–30.3.2022 Opintopolussa