Siirry sisältöön

Opiskelija, tule Diak-lähettilääksi!

Kolme haalaripukuista opiskelijaa kävelee Helsingin-kampuksen rakennuksen vieressä.
Haemme nyt uusia, innokkaita Diak-lähettiläitä eri alojen opiskelijoistamme kertomaan opinnoistaan ja markkinoimaan Diakia somekanaviimme, kouluvierailuille ja tapahtumiin syyslukukauden ajan.

Opiskelija, etsimme juuri sinua avuksemme Diakin markkinointiin! Haluatko päästä esittelemään omaa koulutusalaasi, opintoarkeasi tai opiskelijaelämää? Oletko innokas näyttämään muillekin, miksi Diak on paras paikka opiskella? Tule Diak-lähettilääksi!

Diak-lähettiläät ovat Diakin eri alojen opiskelijoita, jotka jakavat Diakin Instagramissa, kouluvierailuilla ja tapahtumissa tietoa ja kokemuksia omista opinnoistaan ja opiskelijan elämästä muille opiskelijoille ja opiskelupaikkaansa vielä pohtiville. Toivotamme Diak-lähettiläiksi tervetulleiksi kaikkien alojen, kampusten ja vuosikurssien opiskelijamme – tule sellaisena kuin olet!

Diak-lähettiläänä saat:

  • palkkion työstäsi
  • esiintymis- ja markkinointikokemusta
  • koulutuksen tehtäviin
  • pääset myös tutustumaan toisiin opiskelijoihin Diak-lähettiläsyhteisön kautta.

Diak-lähettilään tehtäviä voit tehdä joustavasti sen verran kuin sinulle sopii: esimerkiksi yhden someviikon ja yhden kouluvierailun lukukauden aikana. Voit halutessasi tehdä myös vain somea tai vain kouluvierailuja.

Lue lisätiedot tehtävistä ja palkkioista verkkosivulta ja ilmoittaudu mukaan lomakkeella!

Lisätiedot: viestinta@diak.fi