Siirry sisältöön

Ilmoittaudu Diakin avoimen AMK:n syksyllä alkaviin polkuopintoihin! 

Polkuopinnoilla tarkoitetaan lukukausi- tai lukuvuosipaketin suorittamista avoimessa ammattikorkeakoulussa. Ilmoittautuminen alkaa lähiviikkoina.

Diakin avoimen ammattikorkeakoulun syksyn 2024 polkuopintojen ilmoittautuminen käynnistyy heinäkuussa viikolla 31 avoimen amk:n verkkokaupassa. Polkuopinnoilla tarkoitetaan lukukausi- tai lukuvuosipaketin suorittamista avoimessa ammattikorkeakoulussa. Lukukausiopinnot kestävät yhden lukukauden ja opintojen laajuus on noin 30 opintopistettä. Lukukausiopinnot on tarkoitettu ensisijaisesti opiskelijoille, jotka aikovat hakea tutkinto-opiskelijaksi yhteishaussa tai avoimen ammattikorkeakoulun erillishaussa, mutta haluavat aloittaa täysipäiväiset opinnot jo ennen tutkinto-opiskelijaksi pääsyä. 

Jokaisessa Diakin aloittavassa opetusryhmässä on muutama paikka varattuna polkuopiskelijoille.  Polkuopintojen tavoitteena on suorittaa samat opinnot samassa tahdissa kuin tutkinto-opiskelijat. 

Sosiaalialan lukukausikokonaisuudet

 Sosionomikoulutus, 1. lukukausi:

Sosionomi-diakonikoulutus, 1. lukukausi: 

Sosionomi-kirkon nuorisotyönohjaaja -koulutus, 1. lukukausi  

Terveysalan lukukausikokonaisuudet

Sairaanhoitajakoulutus, 1. lukukausi: 

Terveydenhoitajakoulutus, 1. lukukausi:

Degree Programme in Health Care, Nursing, 1st academic year

Tulkkausalan lukukausikokonaisuudet

Viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauksen koulutus, 1. lukukausi

Asioimistulkkauksen koulutus, 1. lukukausi

Tutustu polkuopiskeluun Diakissa.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu polkuopintoihin koulutus- ja kampuskohtaisen linkin kautta viikolla 31.  Lukukausikokonaisuuden opintomaksu on 175 euroa ja lukuvuosikokonaisuuden opintomaksu on 350 euroa. Maksu veloitetaan vasta, kun valinta on vahvistettu ja olet vastaanottanut opiskelupaikan. Opiskelijat valitaan polkuopintoihin ilmoittautumisjärjestyksessä edellyttäen, että hakijalla on riittävä suomen kielen kielitaito amk-opintoihin.  

Tarkista aikaan sidottu verkko-opetus ja kampuksilla tapahtuva lähiopetus ilmoittautumissivun opintojakson tiedoista avaamalla tiedot auki kohdasta “Sisältyvät toteutukset”. 

Yhteystiedot 

Diakin opintotoimisto
opintotoimisto.diak.fi
puh. 029 469 6433 (ma-to klo 9–12)