Siirry sisältöön

Lämpimästi tervetuloa Hyvinvointiteknologiamessuille 1.11.2024 Poriin!

Hoitaja silittää lapsen päätä sairaalaympäristössä.
Luvassa on innostavia ja monipuolisia asiantuntijapuheenvuoroja, mielenkiintoisia keskusteluja sote-alan ajankohtaisista teemoista sekä laaja näytteilleasettajien tarjonta!

Tapahtuman seminaarin teemana on Teknologia osana sote-alan resurssipulan ratkaisua. Tapahtuman avaa kansanedustaja Eeva Kalli ja tapahtuman keynote-puheenvuoron pitää johtaja Arja Laitinen Hyvinvointiala HALI ry:stä. Tapahtuma huipentuu paneelikeskusteluun, jonka aiheena on Teknologialla hyvinvointia ja kasvua. Tapahtumaosallistujat pääsevät vaikuttamaan paneelikeskustelun sisältöön esittämällä panelisteille kysymyksiä ilmoittautumisen yhteydessä. Tutustu tarkemmin tapahtumaan osoitteessa: https://hyvinvointiteknologiamessut.fi/

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta kävijöille ja näytteilleasettajille. Tapahtuma järjestetään 1.11.2024 Satakunnan ammattikorkeakoulun kampuksella Agora-salissa (Satakunnankatu 23) Porissa.

Toivomme tapahtuman käytännön järjestelyjen vuoksi ilmoittautumista etukäteen osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/Hyvinvointiteknologiamessut2024


Valtakunnalliset Hyvinvointiteknologiamessut ovat tarkoitettu hyvinvointi- ja terveysteknologiayrityksille, sosiaali- ja terveysalan johdolle, asiantuntijoille ja henkilöstölle, kuntien hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä vastaaville, opettajille ja opiskelijoille, tutkijoille ja kehittäjille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Hyvinvointiteknologiamessujen järjestäjinä toimivat Diakonia-ammattikorkeakoulu, Prizztech Oy, Sataedu, Satakunnan ammattikorkeakoulu ja Tampereen yliopisto.

Logot