Siirry sisältöön

hankkeet

Prikka-hankkeen työpaja

Diakin hallinnoimassa Prikka-esiselvityshankkeessa mallinnetaan hävikkiruuan keskitettyä hyödyntämistä Oulussa. Mallia rakennetaan yhdessä oululaisten toimijoiden kanssa työpajoissa. Ilmoittautuminen: osoitteeseen nina.e.niemela@diak.fi 17.2. mennessä Työpaja pidetään Karjasillan kirkon seurakuntasalissa.

ITU2-Hankkeen loppuseminaari

Tule kuulemaan asukkaita osallistavista toimintamalleista Oulun Rajakylässä. Seminaari pidetään verkossa Moodle-ympäristössä,  osoite ilmoitetaan myöhemmin.

Sote-alan ammattilaisten jatkuvan oppimisen tiekartta – Työpaja Helsingissä

Hyvät sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset! Haluamme kutsua Sinut/Teidät työpajaan, jossa työstetään sosiaali- ja terveysalan osaamis- ja koulutustarpeista, erityisesti erikoistumiskoulutusten ja ammatillisten täydennyskoulutusten näkökulmasta. Työpajaan voi osallistua

Työnimi-kampanja palkintosijoille Vuoden ARVO-teko 2019 -kisassa

Diakin Työnimi-kampanja on saanut kunniamaininnan Vuoden ARVO-teko 2019 -kisassa. Palkinnot jaettiin Yhteiskunnallisten yritysten liitto ARVO ry:n viisivuotisjuhlatilaisuuden yhteydessä 26.11.2019.

Tukea maahanmuuttajien korkeakoulutukseen – nämä keinot osoittautuivat toimiviksi

Diakonia-ammattikorkeakoulussa on kokeiltu ja kehitetty tukitoimia maahanmuuttajien kannustamiseksi korkeakouluopintoihin. Maahanmuuttajat ovat edelleen aliedustettuina korkeakouluopiskelijoiden joukossa.

Mobiilipeli maahanmuuttajanuorille tukee kotouttamista

Diakin asioimistulkkauksen opiskelijat tuottivat kieliversioita maahanmuuttajille suunnattuun peliin.

Omaisten hyvinvointi ja tuen tarpeet -seminaari

MIPA 2.0 ja Arjen toimintakyky -hankkeiden yhteisen seminaarin pääteemana on omaisten hyvinvointi ja tuen tarpeet. Omaiset ovat järjestötoiminnan keskeinen kohderyhmä ja merkittävä vapaaehtoistyön voimavara.

Miesten syrjäytymistä voi vähentää miehille suunnatuilla palveluilla

Auta miestä mäessä -hanke etsi ratkaisuja miesten syrjäytymiseen. Keskeisenä ajatuksena oli, että miesten tarpeisiin voidaan vastata paremmin suuntaamalla palveluja sukupuolen perusteella. Hankkeen tuloksia esitellään seminaarissa 27.8.2019 Helsingissä Diakissa.

Sosiaalisen median potentiaali käyttöön nuorisotyössä

Haastattelimme blogiin Janne Matikaista Helsingin yliopistosta, Päivi Kohtaa Nyyti Ry:stä ja Marcus Lundqvistia Verkeltä. Haastatteluista saatu tieto vahvistaa hankkeessa kerättyä tietoa somen käytöstä, mutta tuo myös uusia näkökulmia aiheeseen. Asiantuntijoiden mukaan alueellisia eroja somen käytössä on Suomessa varsin vähän – suurimmat erot tulevat eri alustojen välillä.

Facebook, Instagram ja WhatsApp ammattilaisten sosiaalisen median ykköskanavina

Vaikuttaa siltä, että nuorten parissa toimivat ammattilaiset hyödyntävät työssään ja vapaa-ajallaan vain muutamia some-kanavista. Kohtaavatko nuorten ja ammattilaisten käyttämät some-kanavat toisensa? Dimmi-hankkeen blogisarjassa pyritään nostamaan ammattilaisten tietoisuuteen uusia hyödyntämisen arvoisia some-kanavia.