koulutus
Asioimistulkkauksen koulutukseen järjestetään lisähaku heinäkuussa. Monikampusperiaatteella järjestettävän koulutuksen työkielinä ovat suomen lisäksi arabia, kiina (mandariini), kurdi (soranin murre), persia ja somali.
Onko tavoitteenasi ammattikorkeakoulututkinto? Diakin avoimen ammattikorkeakoulun polkuopinnoissa voit suorittaa eri tutkintojen ensimmäisten lukukausien opinnot. Ilmoittautuminen syksyn polkuopintoihin alkaa 16.–17.7.
Haluatko oppia, miten liikunnallisia ja kehollisia menetelmiä voidaan hyödyntää ihmissuhdetyössä? Ilmoittaudu Diakin avoimen ammattikorkeakoulun tarjoamaan koulutukseen Liikunta, kehollisuus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä katsomukset ihmissuhdetyössä.
Diakin avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa Yhteisönrakentaja-koulutuksen Helsingissä syksyllä 2019. Tervetuloa matkalle itsesi, toisten ja oman yhteisösi löytämiseen!
Haluatko kehittää kesän aikana taitojasi monikulttuuristen ryhmien ja tilanteiden ohjaamisessa? Ilmoittaudu Monikulttuurinen opetus ja ohjaus -verkkokurssille. Ajasta ja paikasta riippumattoman kurssin voi suorittaa vaikka laiturin nokassa!
Elämän loppuvaiheen hoito ei nykyisellään vastaa riittävän hyvin kuolemaa lähestyvien tarpeisiin. Dialogi-median uusi teemanumero kertoo, miten kuolemasta voidaan tehdä parempi niin potilaalle kuin läheisille. Lue lisää
DIAK goes SEKASIN. Diak ja Suomen Mielenterveysseura ry (Mieli) ovat yhteistyössä hyödyntäneet Sekasin-chatin toimintaa sosiaali- ja terveysalan opintojen kehittämisessä. Sekasin-chatin keskustelupalvelussa päivystää niin vapaaehtoisia kuin ammattilaisia.
Diakonia-ammattikorkeakoulun koulutustarjonta kiinnosti jälleen hakijoita kevään yhteishaussa. Diakiin haki 3,18 ensisijaista hakijaa yhtä aloituspaikkaa kohden. Kevään yhteishaku korkeakouluopintoihin päättyi keskiviikkona 3.4.2019. Diakin koulutuksiin haki Lue lisää
Mikä on diakonissa? Miten diakoniatyö on muuttunut vuosien saatossa? Diakonissa-opiskelijat Minna Ahmonsaari, Marianne Lönnqvist ja Milla Saatsi kertovat.
Korkea osaamistaso ja sen joustava kehittäminen ovat tärkeimmät vahvuudet, joiden varaan Suomen hyvinvointi tulevaisuudessa rakentuu. Siksi koulutukseen, tutkimukseen ja innovaatioihin panostaminen tulee nostaa seuraavan hallituksen strategiseksi painopisteeksi. Suomi pärjää myös tulevaisuudessa kansakuntana vain, jos korkeakoulujen, tutkimuksen ja osaamisen rahoituksesta huolehditaan.