Siirry sisältöön

nuoret

Nuorten hyvinvointipalvelu Zekki saa jälleen kansainvälistä tunnustusta

Diakonia-ammattikorkeakoulun (Diak) kehittämä digitaalinen itsearviointipalvelu Zekki on saanut jälleen kansainvälistä tunnustusta. Euroopan komission Social Innovation+ Initiative on nostanut Zekin yhtenä merkittävistä eurooppalaisista innovaatioista nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Zekki-digipalvelu tarjoaa nuorille helpon ja saavutettavan tavan arvioida omaa tilannettaan sekä löytää itselle sopivia tukipalveluita.

Zekin kampanja kerää liikuttavia tarinoita – nuoruudessa tukena olleet aikuiset muistetaan edelleen

Zekki-digipalvelu haastaa suomalaiset kysymään nuorilta: ”Miten sulla menee?” Kampanjan aikana kerätään myös tarinoita nuoruudessa tukena olleista aikuisista.

Zekki-digipalvelu käynnistää haastekampanjan nuorten hyvinvoinnin tukemiseksi

Diakonia-ammattikorkeakoulun kehittämä Zekki -digipalvelu haastaa suomalaiset kysymään nuorilta: “Miten sulla menee?”. Haastekampanja kerää myös tarinoita nuoruudessa tukena olleista aikuisista.

Nuorten itsenäistymistä tuetaan pakopelin avulla Pohjois-Pohjanmaalla

Diakin ja Nuorten Akatemian yhteisessä Pakopeli itsenäisyyteen -hankkeessa tuotetaan pakopeli nuorille. Tarkoituksena on, että lastensuojelun ja jälkihuollon ammattilaiset voivat hyödyntää peliä nuoren itsenäistymis-, aikuistumis- ja asumistaitojen mielekkään opettelun tukemisessa ja mahdollisten haasteiden puheeksi ottamisen välineenä.

SuomiAreena: Mit Sit? Nuorten ajatuksia kestävästä tulevaisuudesta

Diakoniatoimijoiden yhteisessä paneelikeskustelussa Porin SuomiAreenalla syvennytään kestävään tulevaisuuteen. Keskiviikkona 26.6. klo 15 Porin kaupungintalon pihan lavalla alkavassa tilaisuudessa nuoret ja nuoret aikuiset pohtivat, miten

Nuorten tavoittaminen tuen piiriin edellyttää monikanavaista viestintää

Ohjaamot ovat nuorten matalan kynnyksen neuvonta- ja ohjauspisteitä, jotka tukevat nuorten siirtymiä työelämään ja sitä edistävien palvelujen piiriin. Ohjaamojen viestintää kehittämällä voidaan tavoittaa yhä useampi nuori, osoittaa uusi julkaisu.

Nuorista ratkaisu työvoimapulaan? Mielihyvin duunissa -hankkeen etäseminaari

Nuorista ratkaisu työvoimapulaan? Tervetuloa maksuttomaan etäseminaariin, jonka tavoitteena on lisätä työnantajien edustajien ymmärrystä konkreettisista keinoista tukea työelämään siirtyviä nuoria. 🔗 Lue lisää ja ilmoittaudu

Mielihyvin duunissa hakee ratkaisuja opintojen ja työelämän haasteisiin

Nuorten mielenterveyden tuki työelämässä ja työelämään siirryttäessä -hanke on nyt Mielihyvin duunissa. Valtakunnallisessa hankkeessa tuetaan nuorten työntekijöiden mielenterveyttä ja työkykyä erilaisin menetelmin.

Oppilaitoksissa ja työpaikoilla tarvitaan lisää osaamista mielenterveysasioissa

Valtakunnallisessa Mielihyvin duunissa eli Nuorten mielenterveyden tuki työelämässä ja työelämään siirryttäessä -hankkeessa kehitetään sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää työelämää yhdessä nuorten kanssa. Jotta nuoret voisivat paremmin koulussa ja työelämässä, mukaan muutoksen tekemiseen tarvitaan nuorten lisäksi oppilaitokset ja työnantajat.

Jopa 37 % nuorista tyytymättömiä elämäänsä

Diakonia-ammattikorkeakoulun innovaatiokeskittymässä DiakHubissa koostettu Zekki Suomi -tilannekuva herättää huolen suomalaisten nuorten hyvinvoinnista. Nuoret tarvitsevat vahvistusta erityisesti itsetunnon ja vaikeuksien voittamisen elämänalueilla.