nuoret
Diak on kehittänyt ja konseptoinut työelämälle tarjottavia palveluja DiakHub-brändin alle. Taustalla on vuosien tutkimus- ja kehittämistyö.
Nuorten mielenterveyden tuki työelämässä ja työelämään siirryttäessä -hanke käynnistyi syyskuun alussa.
Koronapandemia ja epävakaa maailmantilanne ovat kolhaisseet nuorten osallisuuden kokemusta ja altistaneet ahdistukselle. Pahimmillaan ahdistus ja syrjäytyminen halvaannuttavat ja nuori tarvitsee ensimmäiselle askeleellekin saattajan. Esteinä
Porin kaupunki, Satakunnan hyvinvointialue ja Diakonia-ammattikorkeakoulu ovat solmineet strategisen yhteistyösopimuksen. Tämän kunniaksi järjestämme sopimuksen julkistamistilaisuuden verkossa.
Suomessa on paljon laadukkaita toimijoita ja palveluita, jotka edistävät nuorten hyvinvointia. Nykyiset palvelut ovat kuitenkin hajallaan ja apu vaikeasti löydettävissä. Nuorisoalan toimijoiden laatima kansalaisaloite vaatii nuoriasiavaltuutetun viran perustamista nuorten aikuisten edun ja oikeuksien edistämiseksi. Diak on ollut mukana valmistelemassa aloitetta.
Miten nuorten hyvinvointia voidaan vahvistaa? Millaista tukea nuoret kaipaavat? Tule tiistaina 7.3. klo 17–19 kuulemaan, miten nuoret itse kehittäisivät heille suunnattuja tukipalveluita!
Nuorten mielenterveyshaasteet ovat jyrkässä kasvussa. Koronapandemia, erilaiset kriisit, maailman tila ja ympäristöahdistus ovat kuormittaneet nuorten hyvinvointia ja osallisuuden kokemusta. Miten parannetaan nuorten hyvinvointia? Miten
Ukrainankielinen 3X10D-hyvinvointimittari tukee pakolaisnuoria oman elämänpolun luomisessa. Mittari myös auttaa seuraamaan palvelujen tuottamia hyvinvointivaikutuksia.
Diakissa kehitelty Zekki on ensimmäinen palvelu, joka aloittaa tekoälyä hyödyntävän AuroraAI-verkon suosittelujen käytön koko Suomessa.
23.3.2022 klo 9 – 10:30 Maksuton webinaari on suunnattu kaikille nuorten kanssa työskenteleville sekä nuorten hyvinvoinnista kiinnostuneille. Matalan kynnyksen palveluilla voidaan helpottaa nuorten tuensaantia.