sosiaali- ja terveysala
Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten kokemusosaamisen ja sen hyödyntämisen kirjo on laaja niin oppilaitoksissa kuin työpaikoilla. Kokemusosaamisen hyödyntäminen ja merkityksen kirkastaminen voi lisätä sote-ammattilaisten hyvinvointia, todetaan tuoreessa julkaisussa.
Diak on kehittänyt ja konseptoinut työelämälle tarjottavia palveluja DiakHub-brändin alle. Taustalla on vuosien tutkimus- ja kehittämistyö.
Diakin sosiaalialan lehtori, opinto-ohjaaja Sirpa Salmela oli työelämävaihdossa Hoivatien Aurora Kempeleessä keväällä. Työelämävaihdossa Salmela oli ensimmäistä kertaa. Työelämävaihdossa Salmelaa oli vastassa Diakista aikanaan sosionomi-diakoniksi valmistunut Leena Kalliosola, joka työskentelee Aurora Kempeleessä tiimivastaavana.
Marleena Hiltunen valmistui sosionomiksi Diakista vuonna 2006. Sittemmin hän opiskeli Diakissa myös ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon.
Oletko sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, joka haluaa ottaa uudet teknologiat haltuun ja edistää asiakkaidensa hyvinvointia? Ilmoittaudu kurssille!
Hoivatiellä palveluesimiehenä Tampereella työskentelevä Nina Hämäläinen on opiskellut Diakissa sekä Monialaisen ja yhteensovittavan johtamisen YAMK-tutkinnon että mielenterveyden ja päihdetyön erikoistumistutkinnon.
Diakin Porin-kampuksen sosionomiopiskelijat Maria Neuvonen ja Elise Salo tarkastelivat opinnäytetyössään resilienssin vahvistumisen mahdollisuuksia erokriisissä erityisesti miesten näkökulmasta. Samalla syntyi vertaistuellinen lyhytdokumentti aiheesta.
Johtajuus on vuorovaikutusta muiden ihmisten kanssa. Tämä työpaja on suunnattu sinulle, joka haluat oppia paremmaksi ja ihmisläheisemmäksi johtajaksi sekä kehittää itsereflektiotasi ja ihmistuntemustasi. Hyvät
Ihmisten välinen yhteistyö rakentuu vuorovaikutukselle, joka on keskeisesti yhteydessä työpaikan ilmapiiriin, työhyvinvointiin ja työn sujuvuuteen. Tässä työpajassa pureudumme omiin vuorovaikutustaitoihimme ja pohdimme, millaiset vuorovaikutuskeinot
Kukaan ei ole tabula rasa! Tässä työpajassa perehdytään ohjatusti omaan menneisyyteen, ja siellä syntyneisiin voimavaroihin, kykyihin ja taitoihin. Kuinka valjastaa aiempi osaaminen hyödyksi nykyisessä