DiakHub: vaikuttavia ratkaisuja viheliäisiin ongelmiin
Miten auttaa paljon tukea tarvitsevia? Kuinka päästä siiloista monialaiseen yhteistyöhön? Nämä kysymykset on ratkaistava, jotta sote- ja työllisyyspalvelut voivat toteutua suunnitellusti ja asiakkaat löytävät tarvitsemansa palvelut myös tulevaisuudessa.
Vaikeasti ennakoitavana aikana vakioratkaisuja ei ole. Tarvitaan entistä laajempaa yhteistyötä. DiakHubista löydät tulevaisuuden hyvinvointia edistävien palveluiden yhteiselle suunnittelulle työkalut, toimintamallit ja verkoston.
DiakHub kokoaa yhteen sote-palveluiden tutkijat, kehittäjät, järjestäjät, tuottajat ja käyttäjät.
Olemme sinua varten, olipa tarpeesi asiantuntija-apu palveluittesi kehittämiseen, tutkimustieto päätöksenteon tueksi tai verkoston rakentaminen.
Tule mukaan rakentamaan entistä inhimillisempää ja kestävämpää tulevaisuutta. Tutustu mahdollisuuksiin DiakHubin palvelusivustolla, niin ratkaistaan viheliäisiä ongelmia yhdessä!
Etsitkö tietoa DiakHub Itä-Suomesta?
Diakin kampusrakennepäätöksen myötä Pieksämäelle kehitetään alueellinen DiakHub-yksikkö eli DiakHub Itä-Suomi. Lue lisää DiakHub Itä-Suomen nettisivulta!
Yhteystiedot
Haluatko tietää lisää DiakHubista? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää: hub@diak.fi.
Uutisia DiakHubista
Diakonia-ammattikorkeakoulun innovaatiokeskittymä DiakHub on julkaissut tuoreen ZekkiSuomi-tilannekuvan, joka tarjoaa katsauksen suomalaisten nuorten hyvinvointiin. Tilannekuva, joka perustuu Zekki.fi-verkkosivustolta kerättyihin tietoihin, osoittaa, että nuorten hyvinvointi on pysynyt pääosin vakaana viime syksyyn verrattuna. Tilannekuva korostaa kuitenkin tarvetta jatkuvalle tuelle erityisesti nuorten itsetunnon ja elämänhaasteiden voittamisen alueilla.
Tiedätkö, miten asiakkaasi voivat? Tavoitteletko ihmisten hyvinvoinnin vahvistumista? Uusi digipalvelumme ZekkiPro tuo kaikki 3X10D-hyvinvointimittarit helposti hyödynnettäviksi. Tervetuloa webinaariin ke 21.8. kuulemaan lisää ZekkiPro-järjestelmästä ja tutustumaan sen ominaisuuksiin sekä käyttömahdollisuuksiin.
Diakonia-ammattikorkeakoulu on kehittänyt ja ylläpitänyt palkittua Huono-osaisuus Suomessa -karttasivustoa neljän vuoden ajan. Toukokuun lopussa julkaistaan uusittu sivusto, johon on tuotu runsaasti uusia ihmisten hyvinvointia ja terveydentilaa kuvaavia indikaattoreita sekä kehitetty sen käytettävyyttä.